Hele danmarks
aktive platform
- Join the social movement.
Digitalt design · Sociale medier · Tryksag · Infografik
Annes Planteskole er en nyopstartet planteskole et stenkast udenfor Hjallerup i Nordjylland. Planteskolen er stiftet og ejet af Anne Nielsen, der er uddannet anlægs- og planteskolegartner. Annes Planteskole producerer prydtræer og buske til private haver, samt allé træer. Annes Planteskole er stedet hvor forbrugeren er i direkte kontakt med producenten og hvor de kan håndplukke deres planteønsker.
Planteskolen vil gøre brug af moderne metoder til at vende tilbage til de gamle værdier, hvor vi handlede efter den korteste vej mellem behov og indkøb. Planteskolen har en åben produktion med direkte salg, som tydeliggør mængden af arbejdet, der ilægges produktionen af planter og betydningen af at planterne er opvokset i eget klima.
Træer og andre planter er i dag blevet sterile og ens, det samme er forbrugerens syn på planter. Annes Planteskole lader planterne udvikle sig forskelligt, så forbrugeren kan se diversiteten i planterne og derved udvælge den specifikke plante, som har forbrugerens ønskede udtryk. Planteskolen er indrammet med inspirerende anlæg, hvor træer og buske er sammensat på utraditionelt og forskelligvis.
Front end
app design
Logoet er inspireret af en blød og organisk font, der samtidig har pondus og særpræg. Kombineret med A’et som står for både Anne (sjælen bag), samt symboliserer det naturlige, grønne og virksomhedens sortiment - og fungere som virksomhedens visuelle markør i grafikker og forstærker identiteten. Logoet leder tankerne hen på den nordiske natur og på noget solidt, der har tænkt sig at blive og være til at regne med.
Ikonstil og infografik er en del af identiteten. Grafiske værktøjer, der er designet og tilpasset behovet for at kunne formidle inspiration, forskellighed og mere tekniske budskaber, gør identiteten endnu mere brugervenlig og imødekommende.
Piktogrammer
Piktogrammer er en simpel og effektiv måde at gøre brugere opmærksomme på et givent budskab. 
Hos vVitas anvendes piktogrammerne til information om aktivitet, værdi og egenskaber i app.