Jeg er 21 år gammel og bosat i Aalborg. Til dagligt studerer jeg til Grafisk Designteknolog på 3. semester, på UCN i Aalborg. Mine fremtidsplaner er at videreuddanne mig – næste år drømmer jeg nemlig om at studere overbygningen Digitalt konceptudvikling. 
I vil opleve mig som en smilende, imødekommende og tillidsvækkende ung kvinde. Jeg er et socialt menneske – og finder stor arbejdsglæde og motivation i samarbejde med andre. En god teamplayer, men ligeledes også i stand til at udfylde profilen som den bærende kraft alene. Jeg er fleksibel og god til at strukturere min tid, så alt nås i den rigtige rækkefølge. Jeg prioriterer overholdelse af mine og virksomhedens deadlines højt. 
Min arbejdsform er kreativ, detalje- og resultatorienteret. Jeg er arbejdsom og gør aldrig tingende halvt. Hos mig opleves der altid en varm, positiv og behagelig atmosfære. 
Jeg elsker at fordybe mig og sætter en ære i at sikre høj faglig kvalitet. Jeg arbejder altid målrettet og engageret for det bedste resultat. Det er vigtigt for mig at skabe et design der fungerer og kommunikerer virksomhedens ønskede budskab. Jeg kendt for at møde nye udfordringer med en positiv indstilling. 
Jeg kan have flere bolde i luften, og forstår at bevare overblikket og smilet på læben. Udenfor mit studie, elsker jeg gåture i naturen, grønne planter, håndarbejde og kvalitets tid med min familie og veninder. 
Jeg har altid nydt at kunne fremstille og designe æstetiske, fængende og formidlende grafiske produkter, hvilket også er årsagen til jeg har besluttet at søge et studierelateret arbejde. Her har jeg mulighed for prøve kræfter med min teori og viden fra studiet- samt få en forsmag på det arbejdsmarked der venter mig forude. 
Ønsker du mere information, vær velkommen til at kontakte mig! ​​​​​​​
CV